JUST RIBS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 572 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Just Ribs. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 21:51 Keurig gebeld dat de bestelling later kwam, netjes een fles wijn bij het heerlijke eten gehad voor het ongemak
30 nov 2022 om 9:49 Heerlijk eten, heel netjes afgeleverd en precies op tijd
26 nov 2022 om 21:32 Eten altijd top (vooral de crunchy patatjes worden hier erg gewaardeerd), en dat geldt ook voor de snelle bezorging. Ben een hele tevreden klant ;-).
24 nov 2022 om 12:27 Heerlijke ribs en werd erg snel bezorgd!
20 nov 2022 om 21:45 Thank you Just Ribs! Delicious as always! I just wish you had the old, thinner fries.
18 nov 2022 om 18:44 Echt lekkere spareribs. Nu 2 x besteld en beide keren waren de spareribs heerlijk. Ook de broodjes en friet zijn lekker en alles is netjes verpakt.
13 nov 2022 om 9:17 Was de eerste keer. We hebben héérlijk gegeten. De ribs waren top! Lekkere salade en friet. Enige jammere is dat de knoflooksaus tegenwoordig een soort yoghurt achtige saus is geworden… heb toch liever échte knoflooksaus. Ga hier vaker bestellen!
21 okt 2022 om 22:52 Eten is echt prima. Wat wij hier vermelden is geen kritiek. Willen jullie opletten wat er bij de bestelling vermeld staat, wat allergieën betreft. Iets meer saus op de Sparerib. Bestellen die ik weer bij jullie. Succes
21 okt 2022 om 16:59 We bestellen altijd de spare rib menu met pittige marinade en kunnen er met ons tweeën van eten. Gisteren waren de ribbetjes net iets droger en de fietjes net niet zo goed als wij dat gewend zijn. Van daar de 4/5.
14 okt 2022 om 20:44 De ribs zijn van zeer goede kwaliteit! Echt heerlijk! De patat is ook lekker knapperig, iets wat vaak niet lukt bij bezorgen. Van mij mogen de ribs nog wel iets meer rub hebben. Knoflooksaus is niet heel bijzonder, eigenlijk enige minpuntje.
10 okt 2022 om 13:29 Zoals altijd weer heerlijk gegeten. En snel op tafel. De saté is ook erg lekker! Heel klein minpuntje vind ik de knoflooksaus, die is wat waterig en mist wat smaak.
24 sep 2022 om 10:35 Voor de 1ste keer hier besteld, maar nooit meer, wat was dat eten slecht en zeker voor zoveel geld, patat was 1 bonk kleffe hap geword